Merillomenü
Kávé kapcsolat
Kávé

Kavé

Jóslás kávézaccból - A kávézacc, mint titkok tudója


Kíváncsi vagy ?! Mire számíthatsz az elkövetkező hetekben-hónapokban, a kávézacc megmutatja, hogyan alakulhat a jövőd, így nincs más dolgod, mint megfejteni a kávéscsésze alján megjelenő ábrákat. Kávézacc jóslás

Ősi jóslások ma is népszerűek.


A kávézaccból való jövendölést évszázadok óta gyakorolják Keleti kultúrákban és Ázsiában, Görögországban Delphoi városában.
A 19. században a tasszeográfia (tealevélből, kávézaccból vagy borüledékből való jóslás) tudománya újra az érdeklődés középpontjába került, és az emberek szívesen figyelgették a csésze aljára leülepedő szemcséket, hogy megtudhassák a jövőjüket./A mai presso kávék mellett kicsit nehezebb./ A kávézacc jóslás olyan hatékony eszköz, ami meditatív betekintést enged a tudatalattidba, és ha pl. két kézzel fogod a bögrét, összehangolhatod a két agyféltekét, ami ösztönzőleg hat a kreatív problémamegoldásra. A kávézaccból való jóslás szabadjára engedi a képzeletedet, amelynek segítségével létrehozhatsz egyéni értelmezéseket, megoldásokat, és szórakoztató, kreatív módon hallgathatsz a belső hangodra. Ne feledd, a jóslás is egyfajta művészet, így minél többször gyakorlod, annál ösztönösebben kaphatsz választ a kérdéseidre.

Misztikus bepillantás kávézaccal a jövőbe.


A pontos olvasás érdekében használj fehér csészét és csészealjat. Tanuld meg a kávéfőző technikát! Egy evőkanál finomra/Törökre/ őrölt Merillo kávét önts fel 3 deci hideg vízzel és egy teáskanál cukorral. Tedd a kávét egy ibrikbe, és kis lángon kezdd el melegíteni. Forrald fel háromszor, majd vedd le tűzről, cseppents, rá kevés hideg vizet hagyd pár percig pihenni, majd öntsd ki a csészébe. Fogd a két kezedbe a kávét, és lassan, kényelmesen kortyolgasd el. Közben koncentrálj erősen arra a kérdésre, amire választ szeretnél kapni. Miután megittad a kávét, fedd le a pohár tetejét a csészealjjal, majd fordítsd meg egy hirtelen mozdulattal, így a felesleges kávézacc a csésze aljára kerül. Várj néhány percig, majd fogd meg a csésze fülét, és rázogasd meg háromszor az óramutató járásával megegyező irányba. Ezután vedd a csészét a kezedbe, és intuitív benyomásaid figyelembevételével kezdd el bátran értelmezni az ábrákat.

Teszteld az ösztöneidet


A jóslás során három dologra kell különösen figyelned: a csésze alján, a közepén és a tetején megjelenő jelekre. Az alsó rész általában emberekre, helyzetekre vagy múltbéli dolgokra utal, a középső a jelenről árulkodik, míg a felső rész azt jelzi, hogy mi közeledik a jövőben. A jobb oldalon kirajzolódó formák általában pozitív tartalmúak, míg a baloldalon lévő jelek rossz eseményeket, ellenségeket vagy betegségeket mutatnak. Ne aggódj, ha az elején semmit sem látsz, mert a megjelenő képek nem lesznek olyan egyértelműek, mint pl. egy fénykép, sőt, első ránézésre akár homályosnak, hiányosnak vagy érthetetlennek is tűnhetnek. Lép át az elméd korlátait, és engedd útjára a képzeletedet, ezáltal könnyebben értelmezheted a kávézaccból összeállt különböző képeket. Minden szimbólumnak /pontok, körök, háromszögek, négyzetek, állatok, tárgyak, számok, betűk/ van értelme. Íme, néhány konkrét példa arra, hogy mit olvashatsz ki a kávézaccból:

Alma: Elsődlegesen a termékenységre, másodlagosan a kreativitásra utal, de szerelmi üzenetet is közvetíthet.
Bab: Pénzügyi nehézségeket szimbolizál, ám kellő odafigyeléssel elkerülheted az anyagi galibákat.
Bagoly: Ez az ábra azt jósolja, hogy rosszakaró él a környezetedben, aki csalfa tanácsokat adhat, hogy félrevezessen.
Csomó: Apró bosszúságokat és kellemetlenségeket jelez, amelyek könnyedén kihozhatnak a sodrodból.
Csónak: Ez az ábra egy váratlan baráti látogatást vagy külföldi utazást is szimbolizál.
Egér: Üzleti problémákra utal, de számíthatsz arra is, hogy nem jön össze a tervezett vállalkozásod.
Elefánt: A nyugalom, a hosszú élet, az erő és a bölcsesség megtestesítője.
Fegyver: A fegyver azt sugallja, hogy légy figyelmesebb, mert igazságtalanul bánsz valakivel.
Gitár: Boldog és beteljesült szerelmet mutat.
 • Merillo kávé 5
 • Merillo kávé 4
 • Merillo kávé 9
 • Merillo kávé 11
 • Merillo kávé 3
 • Merillo kávé 2
 • Merillo kávé 12
 • Merillo kávé 10
 • Merillo kávé 1
 • Merillo kávé 6
 • Merillo kávé 7
 • Merillo kávé 8
Felíratkozás hírlevélre

Sprache wählen

Magyar